Menja amb el cor – www.nutricoach.cat

  www.nutricoach.cat


bea nutricionista nutricoach rosaHola, sóc la Bea, metgessa nutricionista, i aquí estic per si necessites un cop de ma en el teu propòsit de perdre pes i sentir-te millor amb tu mateix@.

Per on començar?

Començar aprenent a sentir-nos bé amb nosaltres mateixos, pot ser un bon principi. Sentint-nos únics, valuosos i molt i moolt especials..
No et sents així?.. Parlem-ne!

 

I seguirem preguntant-nos..què és el que realment volem assolir?

Perque per aconseguir un objectiu, primer l’hem de tenir molt ben definit, doncs si no el tenim clar no trobarem el camí correcte.

Per exemple: “Jo em vull aprimar” o “ Jo vull estar prim@”.. Quin seria l’objectiu?
Efectivament, estar prim@ és l’objectiu i aprimar-se és el camí per aconseguir-ho!

Si ja saps el què vols.. Ara et pregunto..Saps com fer-ho?

I t’ho pregunto perquè ningú millor que tu coneix el teu cos; ningu millor que tu sap el teu ritme, el que et va bé i el que no et convé; el que t’agrada i el que no.. Segurament coneixes els principis bàsics d’una alimentació sana.. és així?

Així doncs, ens trobem davant dues possibilitats:

Si saps com fer-ho.. què t’ho impedeix? Busca la resposta i treballem amb això
Si no saps com fer-ho, perque ho has intentat i no te n’has surtit o perquè no tens prous coneixements al respecte hauriem de treballar des d’un altre enfoc.
Ho veus com és diferent? Com més clars tinguem els conceptes més clara tindrem la solució.

No es tracta de que sigui un expert el que et digui el què has de menjar o que et doni una dieta ja feta, o que busquis entre les mil i una dietes que hi ha al mercat.. Si fem això no tindrem la solució en les nostres mans, sempre dependrem dels altres i ja saps que només podem controlar el que depengui de nosaltres mateixos. Si escollim aquest camí “ens aprimarem” enlloc d’aconseguir “estar prims”.. podrem aprimar-nos, però el més segur és que al cap de poc ens tornem a engreixar, perquè no haurem après a ser prims, seguirem sent persones grasses que s’han aprimat.

Com ho veus? Deunidoret per començar oi?

Si t’interessa saber-ne més o vols iniciar el teu procés em trobaràs a:

Centre Mèdic MIPS d’Igualada: C/ Delícies nº 8     – T: 93 805 04 04

Centre Mèdic CCCM  de Vilafranca del Penedès: C/ Montblanc, nº 18 – T: 93 538 78 71

This post is also available in: Spanish

2 comentaris a “Menja amb el cor – www.nutricoach.cat

  1. Realment un sap que el fa sentir be. Pero les dietes son part drl consumisme, com
    Un autorregulador per no explotar de greix. I generalment a la gent el que li agrada son els aliments amb sucre, sino mireu l exit comercial de productes com coca cola, gelats, i bolleria, pastissos, plats per sucar hi pa. Sino som concients i sempre tenim el stop al cap per mi es impossible. Imagina que molts cops diem em regalo alguna cosa avui i vaig a conprar un croissant … Crec que tens rao es al cap a on ens hem de aprimar. Pero ens cal ajudar. Bona iniciativa la teva

    • Despulla’t i tingues el coratge de mirar-te al mirall durant 15 minuts.. Observa el que veus, i deixa k et vinguin imatges i pensaments.. No els busquis, deixa que et vinguin.. I despres mira’t als ulls i digues que t’estimes.. Nomes aixo, digues que t’estimes i que vols el millor x tu mirante als ulls… Ja em diràs què passa quan tornis a veure un croissant..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *