Mou-te! – L’esforç

Sin t’tulo

Aquí teniu una mostra de la passejadeta matinera d’avui!

Si, haguéssim pogut pensar: ui quin fred!, ui quina mandra! no estic “happy flowers” avui.. però.. ens ho haguessim perdut!!

Així que el millor és fer el salt del llit abans que la ment xerrameca ens taladri amb les seves cabòries, perquè, hem de reconèixer, d’entrada, que l’esforç no sedueix.

Tendim a evitar-lo si podem aconseguir els nostres objectius sense desgastar-nos. Però l’esforç és necessari, continua essent imprescindible. Molts cops sol.licitem ajuda als altres abans de fer un esforç personal, i això ens fa dependents, immadurs, i ens pren autonomia. L’esforç sempre és una tensió, un desgast, un treball físic o psíquic que esgota, però que deixa pòsit en l’ànima”  Francesc Torralba

Per cert.. hi ha algú que porti tres dies seguits fent els exercicis d’estiraments que us vaig recomanar?  Si ets tu.. Felicitats!!!  deixa’ns un comentari per animar al personal!

 

This post is also available in: Spanish

2 comentaris a “Mou-te! – L’esforç

  1. És cert, que a vegades ens costa esforçar-nos i és més fàcil quedar-se a casa que sortir a correr o caminar quan fa fred.
    I quan acabes i penses ‘si m’hagués quedat a casa ara no em sentiria així de bé’.
    Per tant, fora mandra i a fer esport.
    jejeje

    PD: continua així.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *