Mou-te! – Estrenem grup de marxa a l’Astor!!

 

Amb la Cecília i el Nuk

Amb la Cecília i el Nuk

De moment som tres, però molt ben avinguts!  jaja… Algú més s’hi apunta?

Avui hem anat a l'”aventura”, a descobir nous camins… i hem fet l’exercici de fixar-nos bé en tot el que ens envoltava, intentant retenir cada detall a la nostra retina.. i el que escoltàvem, i el que sentiem..

I ens hem fixat en el munt de feixes que hi ha (o bancals, com dirien a Benassal, el poble dels meus pares), i ens hem transportat en el temps imaginant com les deurien fer, pedra a pedra, amb les seves mans i poca cosa més.. quina feinada!!  I hem pensat que aquells arbres tan grans sí que ho haurien vist en viu i en directe, i els hem admirat per seguir allà, al mateix lloc, tan arrelats, només fluint… i la neu nouvinguda encara cuallant..uff, quina sensació tan gratificant!  I d’escoltar hem escoltat poc perque ens ha donat la xerrera, però sentir sí que hem sentit:  el fred a les galtes, el vent refredant nas i orelles, i una sensació interna de benestar i agraïment per poder gaudir d’aquests petits moments en un dia qualsevol.

I com tres aventurers hem descobert indrets que no coneixiem i ens hem acostat a xafardejar.. I junt a una ermita en runes hem trobat una farmàcia enmig del camp!!.. que no us ho creieu? mireu, mireu..

Sin t’tulo

 

This post is also available in: Spanish

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *