Menja amb el cor – Si vols ser prim, viu com un prim!

Com diu l’amic Allan Santos.. Si quieres ser delgado, vive como un delgado!

ser delgado

I no val a dir: si clar, els prims són així de naturalesa!  Pensa que conseguir l’equilibri amb el teu pes requereix el seu treball.. i fixa’t que dic treball i no esforç, perquè l’estat d’equilibri és l’estat més natural del nostre cos, i quan ho consegueixes no és cap esforç cuidar-te, al contrari, és el que et cos et demana: fer exercici i veure el menjar com la nostra font d’energia.

El cos en equilibri et demana tonificació muscular i tu li dones fent exercici.. el cos equilibrat rebutja l’excés de greix o menjar més del que necessita, i això no suposa cap esforç, al contrari, et sents malament si et passes perque et sents ple i massa tip.. L’equilibri et perment menjar de tot perque no hi penses en el menjar, simplement menges quan tens gana, i allò que et ve de gust… I ara em direu.. Doncs a mi em vindria de gust tot el dia menjar croissants o ensaimades! jaja.. i jo et dic..vale, prova-ho, però després de fer cada dia, sense excuses, aquest video d’estiraments que et proposo:

Són exercicis d’estirament de tot el cos… si no estàs habituat a fer exercici vull que comencis fent aquests estiraments cada dia… i veuràs! Vinga, que no et cansaràs perquè no és un exercici aeròbic.. però ja veuràs, ja…

Te n’adonaràs de com està d’encarcarat el teu cos i les teves articulacions… Com jo dic, és un video interessantissim per prendre consciència de com estem i de lo descuidadet que tenim al nostre body… vinga va, atreveix-te a prendre el compromís de que el faràs cada dia nevi, plogui o faci sol!

I després reflexiona… i segur que quan vegis algú fent esport, correns o treballant al gimnàs els veuràs amb uns altres ulls.. perquè reconeixeràs en ells el treball, la voluntat i la constància que suposa voler cuidar-se.. perquè ho hauràs experimentat tu mateix@ amb uns simples exercicis d’estiraments.

I quan això passi voldrà dir que comences a ser prim@… Quan dia rere dia et proposis trobar aquest 30 minuts per fer els exercicis reconeixeras la teva voluntat pel teu propòsit de cuidar-te sense excuses que valguin.. i si abans menjaves per menjar, ara, no sabràs perquè, però no ho faràs, alguna cosa estarà canviant… i és que t’estas tornant prima!  I tranquil@, que el cos necessita el seu temps! Que no tenim una vareta màgica per canviar-lo de cop! Tu no pateixis, segueix així i ell ja s’anirà posant a tò.. ho notaràs al mirar-te al mirall, et veuras diferent.. ho notaran els altres, et veuran diferent..

Va doncs, et compromets a “estirar-te” cada dia?.. Fet??

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *