Menja amb el cor – Per on començar?

Hola, sóc la Bea, i aquí estic per si necessites un cop de ma en el teu propòsit de perdre pes i sentir-te millor amb tu mateix@.

Per on començar?

Començar aprenent a sentir-nos bé amb nosaltres mateixos, pot ser un bon principi. Sentint-nos únics, valuosos i molt i moolt especials..
No et sents així?.. Parlem-ne!

cuidat, estima't, menja amb el cor, beathome, bea almenar

cuidat, estima’t, menja amb el cor! Be at home

I seguirem preguntant-nos..què és el que realment volem assolir?
Perque per aconseguir un objectiu, primer l’hem de tenir molt ben definit, doncs si no el tenim clar no trobarem el camí correcte.

Per exemple: “Jo em vull aprimar” o “ Jo vull estar prim@”.. Quin seria l’objectiu?
Efectivament, estar prim@ és l’objectiu i aprimar-se és el camí per aconseguir-ho!

Si ja saps el què vols.. Ara et pregunto..Saps com fer-ho?

I t’ho pregunto perquè ningú millor que tu coneix el teu cos; ningu millor que tu sap el teu ritme, el que et va bé i el que no et convé; el que t’agrada i el que no.. Segurament coneixes els principis bàsics d’una alimentació sana.. és així?

Així doncs, ens trobem davant dues possibilitats:

Si saps com fer-ho.. què t’ho impedeix? Busca la resposta i treballem amb això
Si no saps com fer-ho, perque ho has intentat i no te n’has surtit o perquè no tens prous coneixements al respecte hauriem de treballar des d’un altre enfoc.
Ho veus com és diferent? Com més clars tinguem els conceptes més clara tindrem la solució.

No es tracta de que sigui un expert el que et digui el què has de menjar o que et doni una dieta ja feta, o que busquis entre les mil i una dietes que hi ha al mercat.. Si fem això no tindrem la solució en les nostres mans, sempre dependrem dels altres i ja saps que només podem controlar el que depengui de nosaltres mateixos. Si escollim aquest camí “ens aprimarem” enlloc d’aconseguir “estar prims”.. podrem aprimar-nos, però el més segur és que al cap de poc ens tornem a engreixar, perquè no haurem après a ser prims, seguirem sent persones grasses que s’han aprimat.

menja amb el cor - be at home/bea almenar

menja amb el cor – be at home/bea almenar

Com ho veus? Deunidoret per començar oi?

2 comentaris a “Menja amb el cor – Per on començar?

 1. Per fí algú que no ens pren per atrassats als que tenim problemes de pès.
  L’ultima vegada que em van fer anar a l’endocrino, els hi vaig dir que menjava un pesol i em van respondre que n’havía de menjar mig…
  Aixó es un enfocament diferent dirigit a persones diferents que volen deixar de ser-ho, al menys en aquesta area.
  Gracies Bea.
  Ara ho aconseguiré…

  • Exacte Asun! M’encanta el teu comentari, no en tinc cap dubte de que ho aconseguiràs!!
   Tot depèn de plantejar-nos com volem ser enlloc de com ens agradaria ser. Per exemple: dir “m’agradaria parlar anglès” o bé “decideixo ser angloparlant”.. en el primer cas, o no fas res i recordes que “t’agradaria”cada vegada que sents algú parlant-ne, o fas alguna cosa com apuntar-te a classes d’anglès i dedicar-hi dues o tres hores de les 168 hores que té la setmana, i el reste segueixes pensant i parlant català.. però si decideixes ser angloparlant hauràs de pensar en anglès, i per aconseguir-ho saps que hauràs que fer canvis en la teva vida per viure com un anglès: com llegir en anglès, mirar la tele en anglès, escriure en anglès, comunicar-te amb anglès i anar-te’n una temporada a viure amb anglesos… Així que et convido a que reflexionis com vols viure, com vols ser, i quins canvis estàs disposada a assumir en la teva vida per ser-ho. Perquè sense canvis no hi ha canvi!
   Què…ens hi posem!! Se que de coneixements nutricionals te’n sobren, així que si hi ha algun impediment que desconeixes per trobar el teu equilibri, parlem-ne! O vine a veure’m i a passar uns dies aquí a l’Astor i ens hi posem, que et sembla?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *