La vida és energia, pura energia creativa!

Estic llegint aquesta afirmació en la cafeteria del Clínic. Aixeco la vista, i miro les plantes del pati. Penso: Estan creant, estan creixent…

Al fons, una petitona amb la seva familia:  Estan creant, està creixent..

Em ve de gust fer una foto del moment; en faig varies, i quan me les miro veig que apareix la nena al fons.. cada vegada més a prop. I de sobte sento un soroll al meu costat, a l’altra banda del vidre. La petita ha entrepussat just quan passava pel meu costat, i s’està aixecant…I ens quedem mirant; ullets marrons. Li torno un somriure, i segueix caminant..          I jo també segueixo creixent..

clinic-nena2

 

This post is also available in: Spanish

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *