Estima’t – www.viveconelcorazon.com

autoestima1_baixa Cuida’t estima’t  en tot l’univers no hi ha ningú igual que tú…

Te n’adones??

Ets extraordinàriament única i especial!!  Tens molt de valor

Saps que s’han descobert 10.000  galàxies? I que en cada galàxia hi han uns 10.000 planetes? I que en tot aquest univers no hi ha ni hi haurà mai ningú igual a tu??

I per això mereixes…. mereixes molt, mereixes tot

Ets un regalet de la vida…ESTIMA’T molt i molt!!!

 

This post is also available in: Spanish

3 comentaris a “Estima’t – www.viveconelcorazon.com

 1. M imaginava que fer sport com corre era millor per treure calories pero l edat i el sendentarisme que portem feia que al acabar cada cop tenia masses dolors, la marxa es una idea genial

 2. Vivim amb MOLTA VELOCITAT i POCA PROFUNDITAT!!!
  Cal buscar les “claus”, les respostes dintre nostre.

  Em dedico a l’exercici saludable i ajudo a les persones a reconeixer el seu cos i descobrir el potencial que tenim adormit i que espera el moment per créixer. Constantment el nivell de soroll ens distreu i no trobem moment per prendre consciència de la nostra individualitat, no tenim temps per escoltar-nos, per cuidar-nos i estimar-nos ni per compartir-lo amb altres.
  Els nostre entorn ens parla de: fer esport, competir, rendiment, guanyar, demostrar sempre que som excel·lents, de no equivocar-nos mai !!!

  Així creix la tensió, l’angoixa, la malaltia, la infelicitat…Cal notar, sentir, experimentar de manera conscient l’aventura d’anar sent persones.

  Cal l’acceptació d’un mateix i a partir d’aquest punt, canviar sempre respectant la nostra essència com a persones úniques, sense haver de competir per notar que la vida és una oportunitat de creixement, una trobada amb un mateix, un descobriment de l’altre…una aventura apassionant que cada un viu al seu ritme, fent les parades que calgui, coixejant, o amb un basto, tan si val la manera. Però sempre, des de el nostre interior, des de la nostra essència.

  Hi ha una idea molt encisadora de Viktor Frankl que diu:
  “La vida és una trobada amb un mateix i, pel cami, trobem als altres”

  Ha estat refrescant, una dutxa interior trobar el teu blog Bea
  GRACIES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *