Benvinguts a casa!

Benvinguts a casa, trobar-se a un mateix, sentir-se bé i viure des del cor

Beathome, Bea Almenar

Sóc la Bea, benvinguts a casa!

Un espai on sentir-se bé i viure des del cor

On te n’adonaras que ningú milllor que tu coneix el teu cos i sap el què necessita per estar ben alimentat i ben cuidat, en perfecte equilibri..
On veuràs que tot el que busques es troba dins teu, i que només cal que aprenguis a estimar-te, a escoltar-te i a cuidar-te, per dins i per fora.
Perquè la resposta està en TU… be at home!

bea almenar - www.beathome.cat

bea almenar – www.beathome.cat

M’encanta caminar i fer esport, m’esforço en aprendre a córrer perquè em dóna molta satisfacció aconseguir nous reptes. M’apassiona capturar moments amb l’objectiu de la meva càmera.

Vaig estudiar medicina i nutrició i estic en continua formació en l’art de ser coach i en programació neurolingüistica (PNL), que intento practicar en mi mateixa cada dia.

Actualment col.laboro amb diferents entitats organitzant seminaris i tallers en l’àmbit de la salut i el benestar, i assessoro nutricionalment a qui ho desitgi. Escoltant, recolzant, suggerint. informant i acompanyant en el camí per assolir l’objectiu proposat.

No sóc experta en res perquè prefereixo aprendre a aprofondir. En el meu currículum trobareu des de cursos d’art floral fins de restauració de mobles antics, però el milllor aprenentatge l’he obtingut fora de les aules, de la natura, dels animals, de les persones i sobretot de mi mateixa…I així sóc jo avui, aquí i ara.

El meu objectiu? Aconseguir “estar a casa” amb mi mateixa i transmetre-ho als altres.
El meu despatx? Un passeig pel bosc i una estoneta de tertulia amb un bon tè en un poblet preciós.

Necessites un cop de ma en el teu propòsit de perdre pes o sentir-te millor amb tu mateix@?  Escriu-me: bea@beathome.cat

“Aconseguir un objectiu pot ser senzill i el camí lleuger… només depèn de tu!”

Bea Almenar - Bea t Home

Bea Almenar – Bea t Home

 

This post is also available in: Spanish