Fem coses

 Consulta www.nutricoach.cat

PROGRAMA APRIMAMENT D’UNA SETMANA  (veure programa complert)Programa_aprimament_Página_2

No aconsegueixes equilibrar el teu pes? Creus que en el teu cas no es qüestió de menjar menys? Mirem-ho a veure què està passant… Et proposo el programa d’una setmana, amb dieta controlada, activitat física, sessions de relaxació, audicions dirigides d’aprimament  i molt de treball interior i compromís amb tú mateix. Per a més informació del programa aprimament truca’m o escriu-me : info@nutricoach.cat

Cal Carulla SPA

VISITES PERSONALITZADES

D’assessorament nutricional o de creixement personal

Vine a veure’m… Començarem amb una caminadeta pel bosc per conèixer-nos i conectar, i després seguirem treballant tot saborejant un bon tè. En cada sessió aplicaré els recursos més adients per a fer-te sentir bé amb tu mateix@ i encoratjar-te a aconseguir el que et proposis. I després estarem en contacte en el teu dia a dia per fer-ne un bon seguiment i ajudar-te en el que calgui.

Estàs interessat en una visita personal?
Presencial o virtual. També em puc desplaçar. Parlem-ne!

escriu-me: bea@beathome.cat

my office/beathome.cat

PROGRAMES PERSONALITZATS 

Si sou un grup i us agradaria passar un cap de setmana en plena natura fent activitats que us enriqueixin i us facin sentir bé parlem-ne… us farem un programa personalitzat per vosaltres amb el què més us agradi (ioga, tai-chi, cap de setmana d’aprimament, sortides de senderisme o marxa nòrdica,  tallers de creixement personal, tallers nutricionals, etc..)  Escriu-me a: bea@beathome.cat

Sessions de grup:  d’aprimament / de creixement personal

T’agradaria participar en les sessions de grup?

Són genials! Compartim, aportem,  ens animem i gaudim plegats.

Sessions de 2h amb un passeig pel bosc, tertulia i sessió de relaxació. En cada sessió es treballa un tema i es reforça amb una audició de relaxació, en un espai i un entorn de somni.

T’hi apuntes? Consulta els horaris de grups: bea@beathome.cat

Pels programes de més d’un dia l’allotjament és en les casetes de turisme rural de Cal Carulla a l’Astor i a Cal Senyoret de Pujalt.

Sin t’tulo

Sin t’tulo

 

 

 

This post is also available in: Spanish

2 comentaris a “Fem coses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *