El meu racó

 

bea almenar - www.beathome.cat

bea almenar – www.beathome.cat

Sóc la Bea, benvinguts a casa meva!

Així és el meu racó..

M’encanta caminar i fer esport, m’esforço en aprendre a córrer perquè em dóna molta satisfacció aconseguir nous reptes. M’apassiona capturar moments amb l’objectiu de la meva càmera.

Vaig estudiar medicina i nutrició i estic en continua formació en l’art de ser coach i en programació neurolingüistica (PNL), que intento practicar en mi mateixa cada dia.

Actualment assessoro nutricionalment a qui ho desitgi. Treballo individualment amb visita personalitzada presencial, on-line, o en sessions de grup.  Escoltant, recolzant, suggerint. informant i acompanyant en el camí per assolir l’objectiu proposat.   

Estic molt ilusionada amb el programa  d’aprimament d’una setmana que estic duent a terme al bonic poble de l’Astor adreçat a persones amb excés de pes que no han trobat solució al seu estat i que busquen resposta. Un programa pensat amb el cor.

També col.laboro amb diferents entitats organitzant seminaris i tallers en l’àmbit de la salut i el benestar.

No sóc experta en res perquè prefereixo aprendre a aprofondir. En el meu currículum trobareu des de cursos d’art floral fins de restauració de mobles antics, però el milllor aprenentatge l’he obtingut fora de les aules, de la natura, dels animals, de les persones i sobretot de mi mateixa…I així sóc jo avui, aquí i ara.

El meu objectiu? Aconseguir “estar a casa” amb mi mateixa i transmetre-ho als altres.

Necessites un cop de ma en el teu propòsit de perdre pes o sentir-te millor amb tu mateix@?  Escriu-me o truca’m i en parlem: info@nutricoach.cat / 654 33 84 22

“Aconseguir un objectiu pot ser senzill i el camí lleuger… només depèn de tu!”

Bea Almenar - Bea t Home

Bea Almenar – Bea t Home

 

This post is also available in: Spanish