Cada dia és un regal – Cuida’t, estima’t

La pluja no ens ha aturat a sortir aquest matí, i realment ho he agraït, i molt!

Era tot tan bonic! Les gotetes de pluja penjant de les fulles, com un bosc ple de petits diamants que brillaven per tot arreu.. L’olor a terra mullada..les fulles, agraides per la dutxa generosa d’avui, oferint un ventall de colors impressionant!

Si m’haguéssiu vist riuríeu.. com una nena petita, amb dos ulls com taronges i amb el mòbil fent fotos per tot arreu; El Nuk s’impacientava i venia a buscar-me per que seguís el passeig.. sort d’ell! sinó encara estaria perduda per aquests racons.

050313-regal de pluja

Un regal preciós .. I vosaltres, quin serà el vostre regal d’avui?

Un somriure, unes paraules dolces, una abraçada d’algú que us estima?

Busqueu-lo, deixeu per una estoneta de banda totes les cabòries terrenals i pareu-vos a mirar el què us envolta amb ulls d’infant.. i porteu sempre aprop la vostra càmera per captar aquests instants… així tindreu un àlbum ple de regals del vostre dia a dia!

I quan els mireu,  tornareu a aquells moments de benestar que vosaltres mateixos us heu creat..aquells moments màgics “d’estar a casa”, d’estar bé amb tú mateix sense necessitar dels altres per sentir-te així.

This post is also available in: Spanish

2 comentaris a “Cada dia és un regal – Cuida’t, estima’t

  1. Que bé. Que no us hagi aturat la pluja. Molta gent s’hauria quedat a casa.
    Les fotos són molt boniques.
    Tots els moments ens regalen imatges interessants no només quan hi ha sol.

    “Cuando hagas algo noble y hermoso y nadie se de cuenta, no estés triste. El amanecer es un espectáculo hermoso y sin embargo la mayor parte de la audiencia duerme todavía.”
    John Lennon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *